Welkom bij oude dag service!

Seniorenhulp in Doorn

Wat fijn dat u onze website bezoekt. Waar wij u kunnen laten zien hoe wij u kunnen ondersteunen.                                                       Oude Dag Service helpt! Wij bieden aan senioren op maat gesneden diensten die ervoor zorgen dat een oude dag weer een gouden dag wordt. Dat kan gaan om een bezoekje brengen, een maaltijd koken, een dagje uit gaan, assistentie bij doktersbezoek of een hobby uitoefenen. Wij bieden ondersteuning die precies past bij uw wensen en behoeften. Het maakt niet uit of u thuis woont of in een zorginstelling.

Oude Dag Service biedt geen medische zorg of behandeltrajecten.

De geboden hulp kan worden aangeboden in overleg met familieleden of mantelzorgers.     Ook kunnen wij de mantelzorger(s) voor korte of langere tijd ontlasten. De zg. Respijtzorg.

Wij bieden hulp bij het vinden en gebruikmaken van diensten in onze samenleving die voor u passend zijn. Wij zoeken voor u uit wat de mogelijkheden zijn en helpen bij het aanvragen van zorgmiddelen, indicaties en budgetten.

Ons doel is dat u geholpen wordt met praktische zaken of u weer even lekker kunt ontspannen!  Zo wordt het leven weer genieten en kunt u vol verwachting uitkijken naar de volgende gouden dag.

Op deze website vindt u al onze diensten en tarieven. Staat uw verzoek er niet bij, belt u dan gerust. Wij maken dan voor u een voorstel op maat. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken. Natuurlijk kan dat ook met familie of een verzorgende erbij.

We zijn gevestigd in Doorn en bieden onze diensten aan in een straal van ca.15 kilometer, dus plaatsen als Zeist, Wijk bij Duurstede en de gehele Utrechtse Heuvelrug.

Neem contact met ons op

Bel ons voor meer uitleg en een afspraak.
06-16273546

© Oude Dag Service 2017   |   Webdesign: Web Made Easy